Näe lomakohteesi paikallisen silmin

Tallinna – Tukholma – Helsinki – Porvoo

Minne Sinä haluaisit mennä Paikallisen kanssa?

Day With A Local tarjoaa yksilöllisen päivän Paikallisen kanssa yhdistellen paikallista elämäntapaa matkakohteen kohokohtien kanssa. Day With A Local tarjoaa kesällä 2017 paikalliselämyksiä Helsingissä, Porvoossa, Tukholmassa ja Tallinnassa. Haluamme näyttää paikan paikallisen näkökulmasta ja vuorovaikutus paikallisen kanssa on päivässä tärkeintä.

Koe matkakohteesi ja lähialueet Paikallisen kanssa

Day With A Local tarjoaa yksilöllistä, korkealaatusta palvelua. Räätälöity ohjelma Paikallisen seurassa perustuu vieraiden mielenkiinnonkohteisiin ja pyyntöihin. Saatavilla on elämäntapaan, kulttuuriin, ruokakulttuuriin, historiaan, arkkitehtuuriin, designiin, taiteeseen, muotiin tai luontoon perustuvia ohjelmia ja ne voidaan muokata tarpeiden mukaan. Vieraat voidaan tavata lentokentällä, satamassa, hotelliaulassa tai muussa asiakkaan toivomassa paikassa. Soolomatkustajat, pariskunnat, perheet ja ystäväporukat tapaavat yhden Paikallisen, suuremmat kuin 10 hengen ryhmät tapaavat kaksi tai enemmän Paikallisia ryhmäkoosta riippuen.

Joustavaa palvelua ja vuorovaikutusta Paikallisen kanssa

Vieraita pyydetään kysymään kysymyksiä aihealueista, joista he ovat kiinnostuneita. Käveleminen ja julkisen liikenteen käyttäminen ovat osa kokemusta. Eteneminen tapahtuu ryhmän vauhtiin sopivasti. Estettömät reitit ja liikuntarajoitteisille sopivat palvelut ovat myös saatavilla. Päivään voidaan lisätä valinnaisia osia sen mukaan, mitä vieraat haluavat – ruokamaisteluista museovierailuihin, sesongin mukaisiin aktiviteetteihin ja huonepakopeleihin. Yksityiskuljetukset ja ruokailut voidaan lisätä lisämaksusta. Esimerkiksi vierailu nykytaiteilijan studiolle, kirjastoihin ja useimpiin kirkkoihin voidaan yhdistää päivään lisämaksutta.

Paikallisen kanssa matkailijat viettävät huoletonta aikaa

Day With A Local -palvelut ovat saatavilla läpi vuoden myös juhlapyhinä. Palvelu mahdollistaa risteilymatkustajien stopover-vierailijoiden ja bisnesmatkustajien ottaa paljon irti lyhyestä vierailustaan. Day With A Local antaa esittelyn kaupungista ja on hyvä startti viikonlopulle tai pidemmälle lomalle. Useamman päivän vaihtoehdoissa voidaan yhdistää esimerkiksi keskusta ja jokin naapurustoista luontoretkeen ja päiväretkeen. Mikä tahansa päivän kesto on mahdollinen.

Lisätietoja palveluistamme löydät englanninkielisiltä sivuiltamme:

Ota yhteyttä

Varausehdot

Day With A Local Oy (Y-tunnus 2803477-1) omistaa oikeudet Day With A Local -tavaramerkkiin ja -brändiin. Helsingissä palvelun tuottaa Day With A Local Helsinki, joka on Day With A Local Finlandin aputoiminimi (Y-tunnus 2053899-1).

Tehdessäsi varauksen hyväksyt seuraavat ehdot:

Paikalliset – enemmän kuin oppaita

Tuotamme Päivä paikallisen kanssa -palvelun ylpeinä ja ammattimaisesti. Huomaa, ettei tämä ole perinteinen auktorisoitu opaspalvelu. Tiiminjäsenemme ovat ohjelmapalvelutyöntekijöitä, joilla on eri taustoja. Tarjoamme palvelumme paikallisina, ja annamme paikallisen näkökulman kaupunkiin. ‘Oppaaseesi’ viitataan Paikallisena.

Osallistumisedellytykset

Huomaa, että kaikki palvelumme sisältävät kävelemistä yhdestä seitsemään kilometriin (1,5 mailista neljään mailiin) päivässä. Varatessasi palvelun olet tietoinen, että kaikkien osallistujien on oltava fyysisesti tarpeeksi hyvässä kunnossa osallistuakseen, tai elleivät he ole, kerrot meille siitä varausvaiheessa ja tarvittavat erityisjärjestelyt tehdään etukäteen. Kaikki reitit eivät ole esteettömiä, koska ne voivat sisältää esimerkiksi portaita.

Päivän aikana tarvitset rahaa erikseen sinulle ja ryhmällesi julkiseen liikenteeseen, pääsymaksuihin, ruokaan, juomiin ja ostoksiin. Paikallisen peruskulut (julkinen liikenne, ruoka ja juoma) sisältyvät palvelun hintaan. Päivän sisältäessä erityistä ohjelmaa vastaat myös Paikallisen kustannuksista. Voit pyytää myös ainoastaan ohjelmaa, joissa Paikallisen kustannukset on katettu.

Suosittelemme matkavakuutusta, koska onnettomuuden tapahtuessa terveydenhuollon kustannukset ovat korkeat.

Tiedustelu ja varaus

Voit jättää varauspyynnön Elämyskori-palvelumme kautta tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse. Lupaamme vastauksen englanninkielisiin tiedusteluihin 24 tunnin sisällä siitä, kun olemme saaneet viestisi. Ellet löydä viestiämme, tarkistathan sähköpostisi Roskaposti-kansion varmuuden vuoksi.

Vain oikealla nimellä tehdyt ja olemassa olevan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen sisältävät varaukset hyväksytään. Varauksia, joissa näitä ei ole, ei hyväksytä missään tilanteessa. Day With A Local -tiimi pidättää oikeuden olla saapumatta pyydettyyn tapaamispaikkaan, ellei asiakasta voida tavoittaa sähköpostitse tai puhelimitse ennen tapaamisaikaa.

Maksaminen

Voit maksaa palvelumme verkkokaupassa Visa- tai Mastercard-kortilla tai PayPalin kautta. Verkossa maksaessasi saat alennuksen. Helsingissä voit maksaa tapahtumapäivänä käteisellä tai pankki- tai luottokortilla. Laskutus on mahdollista ainoastaan yrityksille ja laskutuslisä lisätään palvelun hintaan. Erityisjärjestelyjen tekemisestä veloitetaan erikseen.

Ajankohdan muuttaminen, peruutus ja rahanpalautus

Palvelun ajankohdan muuttaminen ja peruutukset hyväksytään 14 vuorokautta ennen tapahtumapäivää. Silloin veloitetaan ainoastaan varausmaksu 5 % tai minimissään 5 euroa. Vähemmän kuin 14, mutta enemmän kuin 7 vuorokautta ennen tehtyjen peruutusten osalta tulee maksaa puolet palvelun hinnasta. Vähemmän kuin 7, mutta enemmän kuin 2 vuorokautta ennen tehtyjen peruutusten osalta tulee maksaa 75 % palvelun hinnasta. Jos peruutus tehdään vähemmän kuin 48 tuntia ennen tapahtuma-ajankohtaa, tulee palvelun hinta maksaa kokonaan.

Kohteemme sijaitsevat Itämeren rannikolla, ja sää voi vaihtua nopeasti. Suurin osa palvelustamme on ulkona ja sade ei ole syy peruutukselle tai rahanpalautukselle. Kaikissa kohteissa on paljon nähtävää ja tekemistä pilvisenäkin päivänä! Voit kysyä pääosin sisätiloissa tapahtuvaa ohjelmaa sateen sattuessa.

Siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että me joudumme perumaan palvelun ja ajanvaihto ei ole mahdollinen, palautamme maksamasi hinnan täysimääräisenä.

Myöhästyminen

Paikallisesi odottaa sinua ja ryhmääsi 15 minuuttia ilman erillistä ilmoitusta ja ilmoitettuun aikaan asti, mikäli myöhästymisestä ilmoitetaan etukäteen. Päivän pituus lasketaan kuitenkin alkuperäisestä tapaamisajasta. Ajoissa olemalla saatte päivästänne irti mahdollisimman paljon! Jos lentosi tai risteilysi on myöhässä, Paikallisesi odottaa sinua sovitussa tapaamispaikassa.

Odotustesi täyttyminen on etusijalla

Jos haluat muutoksia päivän aikana, teemme parhaamme toteuttaaksemme mukavan päivän sinulle ja ryhmällesi. Ilmoitathan välittömästi Paikalliselle, ellei palvelu vastaa odotuksiasi. Mikäli haluat ottaa yhteyden yrittäjään, lähetä pyyntö osoitteeseen hello(a)daywithalocal.com, ja hän ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.