Näe lomakohteesi paikallisen silmin

Minne Sinä haluaisit mennä Paikallisen kanssa?

Day With A Local tarjoaa yksilöllisen päivän Paikallisen kanssa yhdistellen paikallista elämäntapaa matkakohteen kohokohtien kanssa. Day With A Local tarjoaa kesällä 2017 paikalliselämyksiä Helsingissä, Porvoossa, Tukholmassa ja Tallinnassa. Haluamme näyttää paikan paikallisen näkökulmasta ja vuorovaikutus paikallisen kanssa on päivässä tärkeintä.

Koe matkakohteesi ja lähialueet Paikallisen kanssa

Day With A Local tarjoaa yksilöllistä, korkealaatusta palvelua. Räätälöity ohjelma Paikallisen seurassa perustuu vieraiden mielenkiinnonkohteisiin ja pyyntöihin. Saatavilla on elämäntapaan, kulttuuriin, ruokakulttuuriin, historiaan, arkkitehtuuriin, designiin, taiteeseen, muotiin tai luontoon perustuvia ohjelmia ja ne voidaan muokata tarpeiden mukaan. Vieraat voidaan tavata lentokentällä, satamassa, hotelliaulassa tai muussa asiakkaan toivomassa paikassa. Soolomatkustajat, pariskunnat, perheet ja ystäväporukat tapaavat yhden Paikallisen, suuremmat kuin 10 hengen ryhmät tapaavat kaksi tai enemmän Paikallisia ryhmäkoosta riippuen.

Joustavaa palvelua ja vuorovaikutusta Paikallisen kanssa

Vieraita pyydetään kysymään kysymyksiä aihealueista, joista he ovat kiinnostuneita. Käveleminen ja julkisen liikenteen käyttäminen ovat osa kokemusta. Eteneminen tapahtuu ryhmän vauhtiin sopivasti. Estettömät reitit ja liikuntarajoitteisille sopivat palvelut ovat myös saatavilla. Päivään voidaan lisätä valinnaisia osia sen mukaan, mitä vieraat haluavat – ruokamaisteluista museovierailuihin, sesongin mukaisiin aktiviteetteihin ja huonepakopeleihin. Yksityiskuljetukset ja ruokailut voidaan lisätä lisämaksusta. Esimerkiksi vierailu nykytaiteilijan studiolle, kirjastoihin ja useimpiin kirkkoihin voidaan yhdistää päivään lisämaksutta.

Paikallisen kanssa matkailijat viettävät huoletonta aikaa

Day With A Local -palvelut ovat saatavilla läpi vuoden myös juhlapyhinä. Palvelu mahdollistaa risteilymatkustajien stopover-vierailijoiden ja bisnesmatkustajien ottaa paljon irti lyhyestä vierailustaan. Day With A Local antaa esittelyn kaupungista ja on hyvä startti viikonlopulle tai pidemmälle lomalle. Useamman päivän vaihtoehdoissa voidaan yhdistää esimerkiksi keskusta ja jokin naapurustoista luontoretkeen ja päiväretkeen. Mikä tahansa päivän kesto on mahdollinen.

Lisätietoja palveluistamme löydät englanninkielisiltä sivuiltamme:

Ota yhteyttä

[/vc_section]

[/vc_section]

[/vc_section]

Varausehdot

Day With A Local Oy (Y-tunnus 2803477-1) omistaa oikeudet Day With A Local -tavaramerkkiin ja brändiin. Helsingissä palvelun tuottaa Day With A Local Helsinki, joka on Day With A Local Finlandin aputoiminimi (Y-tunnus 2053899-1)

Toimimme Helsingissä, Porvoossa ja Uudellamaalla Suomessa; Tukholmassa Ruotsissa ja Tallinnassa Virossa. Hintamme sisältävät arvonlisäveron. Tehdessäsi varauksen hyväksyt seuraavat ehdot.

Paikalliset – enemmän kuin oppaita

Tuotamme Päivä paikallisen kanssa -palvelumme ylpeinä ja ammattimaisesti. Huomaa, ettei tämä ole perinteinen auktorisoitu opaspalvelu. Oppaamme ovat ohjelmapalvelutyöntekijöitä, joilla on eri taustoja. Tarjoamme palvelumme paikallisina, ja annamme paikallisen näkökulman kaupunkiin. ‘Oppaaseesi’ viitataan Paikallisena.

Osallistumisedellytykset

Huomaa, että kaikki tuotteemme sisältävät kävelemistä yhdestä seitsemään kilometriin (1,5 mailista neljään mailiin) päivässä. Varaamalla palvelun olet tietoinen, että kaikki osallistujat ovat fyysisesti tarpeeksi hyvässä kunnossa osallistuakseen, tai elleivät ole, kerrot siitä etukäteen ja tarvittava erityisjärjestelyt tehdään. Kaikki reitit eivät ole esteettömiä, koska ne voivat sisältää esimerkiksi portaita.

Yksityisillä Day With A Local -kierroksilla tarvitset rahaa erikseen sinulle ja ryhmällesi julkiseen liikenteeseen, pääsymaksuihin, ruokaan, juomiin ja ostoksiin. Yleensä Paikallisen kustannukset sisältyvät hintaan, mutta mikäli pyydät jotakin erityistä ohjelmaa, vastaat myös Paikallisen kustannuksista. Voit pyytää myös ainoastaan kohteita, joissa Paikallisen kustannukset on katettu.

Suosittelemme matkavakuutusta, koska onnettomuuden tapahtuessa terveydenhuollon kustannukset ovat korkeat.

Varaukset

Varauksia voi tehdä varausjärjestelmää käyttäen ja varaten kierroksen internetissä, tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla. Lupaamme vastauksen 24 tunnin sisällä siitä kun olemme saaneet viestisi. Ellet löydä viestiämme, tarkistathan Roskaposti-kansiosi varmuuden vuoksi.

Vain oikealla nimellä tehdyt ja olemassa olevan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen sisältävät varaukset hyväksytään. Varauksia, joissa ei näitä ole, ei hyväksytä missään tilanteessa. Day With A Local Helsinki pidättää oikeuden olla saapumatta pyydettyyn tapaamispaikkaan, ellei asiakasta voida tavoittaa sähköpostitse tai puhelimitse ennen tapaamisaikaa.

Maksut

Voit maksaa verkkokaupassa  Visa- tai Mastercard-kortilla. Helsingissä voit maksaa tapahtumapäivänä käteisellä tai pankki- tai luottokortilla. Ota huomioon, että saat alennuksen maksaessasi verkossa. Laskutus on mahdollista yrityksille.

Ajanvarauksen vaihto, peruutukset ja rahanpalautus

Ajanvarauksen vaihto ja peruutukset hyväksytään 7 vuorokautta ennen kierrosta. Silloin vain varausmaksu 5 %, tai minimissään 5 euroa, veloitetaan. Vähemmän kuin seitsemän, mutta enemmän kuin kaksi vuorokautta ennen tulee maksaa puolet kierroksen hinnasta. Jos peruutus tehdään vähemmän kuin 48 tuntia ennen kierrosta, rahaa ei palauteta.

Helsinki, Porvoo, Tallinna ja Tukholma sijaitsevat Itämeren rannikolla, ja sää voi vaihtua nopeasti. Suurin osa palvelustamme on ulkona ja sade ei ole syy peruutukselle. Kaikissa kohteissa on paljon kauneutta pilvisenäkin päivänä! Voit kysyä pääosin sisätiloissa tapahtuvaa ohjelmaa sateen sattuessa.

Siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että me joudumme perumaan Päivän paikallisen kanssa ja ajanvaihto ei ole mahdollinen, palautamme kierroksen hinnan täysimääräisenä.

Myöhästymiset

Yksityisenä Päivä Paikallisen kanssa -päivänä Paikallisesi odottaa sinua ja ryhmääsi 15 minuuttia ilman erillistä ilmoitusta ja ilmoitettuun aikaan asti, mikäli pidemmästä myöhästymisestä ilmoitetaan etukäteen. Päivän pituus lasketaan kuitenkin alkuperäisestä tapaamisajasta. Olettehan ajoissa, jotta saatte irti päivästä mahdollisimman paljon! Jos lentosi tai risteilysi on myöhässä, Paikallisesi odottaa sinua sovitussa tapaamispaikassa.

Julkiset tapahtumat käynnistyvät ilmoitettuna ajankohtana, vaikka kaikki ennalta maksaneet henkilöt eivät olisi saapuneet paikalle.

Odotustesi täyttyminen on etusijalla

Jos olet tyytymätön kierrokseesi, kerro epäkohdista jo kierroksen aikana, ja teemme parhaamme korjataksemme ongelman heti. Mikäli haluat ottaa yhteyden yrittäjään, lähetä pyyntö osoitteeseen hello(a)daywithalocal.com, ja hän ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.